SCHAALBARE DIENSTEN OM UW BEDRIJF TE ONDERSTEUNEN

Of u nu opzoek bent naar een online visitekaartje voor uw bedrijf. Een compleet van de grond af opgebouwde website, met geen geheel nieuwe huisstijl. Of een full-featured webshop met directe koppelingen naar uw huidige kassa/productsysteem. Wij draaien onze hand er niet voor om. Wij werken met de laatste technieken en hebben samenwerkingen met de beste SEO en online marketing experts.

LACHi.NL: Adviseren, ontwikkelen, ontzorgen.

Aanvragen
Offerte

U heeft reeds een ontwikkelaar in de arm, maar jullie spreken niet dezelfde taal? Een veelgehoord probleem bij vele IT projecten is het communicatieprobleem. Bij LACHi.NL slaan wij een brug tussen u en uw huidige experts. Ook bieden wij advies en consultancy voor lopende en nieuw op te zetten projecten. In de afgelopen jaren hebben wij tevens een vakkundig netwerk opgebouwd, met developers, marketing en SEO experts. Daarom kan LACHi.NL u altijd beter bijstaan.

LACHi.NL: Adviseren, ontwikkelen, ontzorgen.

Aanvragen
Offerte

Betrouwbare en snelle webhosting, de basis voor iedere website. Of u nu op zoek bent naar een compact en overzichtelijk online visitekaartje, een overzicht van uw producten, een webshop of een van de andere ontelbare soorten websites. Zonder een goed fundament bent u nergens. Om deze reden doen we bij LACHi.NL alleen nog maar aan hosting op super snelle SSD schijven. Daarnaast hebben al onze hostingmachines de nieuwste hardware aan boord. Zodat zelfs de meest complexe site nog razend snel is.

LACHi.NL: Adviseren, ontwikkelen, ontzorgen.

Aanvragen
Offerte

De juiste gereedschappen voor de juiste opdracht, iedere keer.

Aanvragen

Design

Van ruwe schets naar vakkundige website.

Consultancy

Van vraag naar een gedegen advies.

Hosting

Razend snelle servers voor iedere website.

LACHi.NL, om uw project te laten slagen.

Basis website

1099

Website & Google Vindbaarheid

1699

Google Vindbaarheid

699

Klaar om uw website te lancheren?

Wij helpen u graag de checklist door te nemen.

Direct beginnen